Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική / Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια
Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια from www.voria.gr
Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το .

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική from lh6.googleusercontent.com
Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός Σάμος: Τουλάχιστον 3 τσουνάμι... Î
Σεισμός Σάμος: Τουλάχιστον 3 τσουνάμι... Î"είτε τη στιγμή from dokari.bbend.net
Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική / Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο σεισμοσ. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το .

0 Response to "Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική / Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel